Russia

 
Heppla!! Hur mår ni idag? Jag mår fiiiiint. Kom precis hem från jobbet efter att ha varit en sväng på stan med min kollega Johanna för att köpa färgglada mössor. Imorgon har vi julfest på jobbet med tema Ryssland, temat får man tolka fritt men det är maskerad. Egentligen ville jag vara dom där två fyllona som försöker frakta en stubbe på en cykel ni vet? Dock kändes det bökigt att dra runt på en cykel och en stubbe hela kvällen, och utan cykeln och stubben är man ju bara ett vanligt fyllo? Nej vi ska vara några andra istället, ser ni vad? Färgglada kläder, handklovar, rånarluva (ska bara klippa hålen) och ryska? Ska även rita på lite feministiska tatueringar på armarna imorgon. Haaaaaa? Fattar ni?
 
Hur som helst undrar jag vad folk trodde vi höll på med när vi frågade efter färgglada mössor i olika butiker men provade dom som rånarluvor. Folk måste ha trott vi planerade ett rån på typ Busfabriken eller en godisaffär eller något. Haha!
3 kommentarer »
Camilla

Alltså hallgolvet jag dööör och sen ihop med rosa väggar, du bara måste göra något, kan du inte köpa en gigantisk matta så länge så att så mycket som möjligt döljs. Det roliga är att min mormor och morfar hade exakt det golvet i både hallen och köket på 70 talet, så lite positiva minnen väcker det ändå fast det gör ont i ögonen ;-)

Svar: Haha jo jag håller med om att det inte är en supersnygg kombo. Tycker att golvet är lite retro najs sådär men det är väldigt slitet så planen är att ta bort plastmattan och ta fram trägolvet under och sen måla det vitt. Riva upp allt ska jag fixa själv men jag funderar på att ta in någon som slipar och målar golvet vitt så det blir ordentligt gjort! :)
Aina Lesse

Anonym

Vart har du köpt din snygga jacka ifrån?

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.