Suprise

 
Möttes av en överraskning imorse när jag skulle på toa. Jag hade visst fått en helt ny toalett igår utan att veta om det, använt den hade jag också gjort utan att lägga märke till något. Har inte berättat det kom jag på men det har blivit en vattenläcka i mitt hus vilket har gjort att dom behöver göra om min och några av mina grannars badrum/toaletter för att fixa rören under golvet. Tur i oturen måste jag säga, blev helt ärligt väldigt glad när fastighetsskötaren ringde mig och berättade att jag skulle få ett nytt badrumsgolv för det gamla var seriöst så fult och tråkigt och äckligt att jag inte vet vad. Den där fula golvbrunnen som luktar avlopp kommer också försvinna, ingen är lyckligare än jag! Helt klart på tiden! I samma veva fick jag tydligen en ny toalett också, kolla så fin. Att en toalett kan göra en så lyckling, vill seriöst hem från jobbet så jag kan få använda nya toan, haha.
 
Hur som helst, hade ju julfest med jobbet igår, tema Ryssland. Vi var utklädda tll Pussy Riot men trots att jag minst 30 gånger under kvällen sa "vi måste ta en gruppbild ikväll" så blev det ingen gruppbild på oss, eller ingen bild alls faktiskt. SYND! Festen var kul iallafall, käkade rödbetssallad, piroger och saltgurkor på äkta ryskt vis. Mycket lyckat förutom bilden då! 
 
3 kommentarer »
Maria

Alltid roligt att få nytt och fräscht vi fick göra stambyte så fick vägghängd toa så bra. Trevlig lucia.

Svar: Vad snyggt! God jul Maria :)
Aina Lesse

anonym

Du borde få ett nytt handfat också med blandare i samma veva,
eller hur? Det handfatet verkar ha gjort sitt.

Svar: Jo man kan ju tycka det men dom menar att det inte går att byta på grund av rören (?). Det har verkligen gjort sitt!
Aina Lesse

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.