19

 
Måste ge er ett litet tips nu när det är så jäkla grått och trist. Gick förbi Hemtex igår när jag slog ihjäl lite tid på stan och hittade massa fina grejer, Hemtex är en av mina favoritbutiker att köpa lampor på faktiskt, lite otippat men sant. Den här gången hittade jag inte någon ny lampa men däremot hade dom fina ljuslyktor tycker jag. Jag vet inte riktigt vad det är med dom här bilderna för jag tycker att dom är snyggare i verkligheten faktiskt men ÄH, ni får lita på att dom är superfina. Dom fanns iallafall i massa färger och kosatde bara 19 kr styck, sjukt värt ju? Köpte mig tre stycken rosa till att börja med, tänkte ha dom på mitt nya glas-soffbord och tänker att dom kommer passa bra där.
 
HÄR ser ni dom andra färgerna, grå var sjukt snygg också tycker jag! Och jusste, det här inlägget innehåller INTE adlinks och är INTE heller sponsrat på något vis, lika bra att vara övertydlig. Hejs!
6 kommentarer »
Maria

Jättesöta o fin rosa färg. Jag gillar Hemtex har bra kampanjer och ibland rea.

Sofia

Jobbar på Hemtex, så kul att höra att du gillar våra grejer haha! Då kan ju jag meddela också att jag gillar din blogg, kram!

Emelie

Vad kul att du gillar våra lampor! Har du sett att vi har ännu större sortiment av lampor online?
Ha en toppen dag!
/Emelie på Hemtex

Louise

Åh, snygga! Jag har presentkort på hemtex men hittar aldrig något att kika in, så jag ska ta och svänga förbi min närmaste hemtex och kolla om dessa fina är inne, så har jag åtminstone förbrukat några kronor av mitt presentkort! Tack för tipset :)

Erika

Supersnyggt! Och den färgen är ju så inne just nu :)

Erika

Supersnyggt! Och den färgen är ju så inne just nu :)