Baby hustler

 
Har varit ett jävla proffs idag efter jobbet. Eller halvproffs iallafall... Det började med att jag klantade mig lite och tänkte vara lite smart och ta en genväg hem från jobbet för att åka till Solna Centrum men när jag hoppade på bussen så visade det sig att den åkte till ett heeeelt annat ställe. Fick byta buss, sitta i massa bilköer och vänta så det tog sjukt mycket längre tid än vad det hade gjort om jag åkt min vanliga väg, ja ja lesson learned. Haha. 
 
Skulle iallafall till Solna Centrum för att gå förbi Stockholms Stadsmission för att köpa mig en docka. Ska ju som sagt på maskerad och skulle köpa en docka av en tjej efter jobbet men så ställde hon in och då var det här min reservplan. Hittade iallafall en docka utan kläder som var i ganska bra storlek ändå, dom andra dockorna hade dock kläder på sig men kostade lika mycket. Lyckades hustla till mig kläderna från en annan docka gratis så nu känner jag mig som en sån jäkla bussinesswoman haha, borde fixa kläder åt dockor oftare för det är jag tydligen bra på.
 
Ahopp då ska jag och min nya bebis hem och klä på oss då, folk kollade en jävla massa och gav min dömmande blickar att jag hade min unge såhär naken när det är så kallt ute. Badass mom det är vad jag är!  
2 kommentarer »
Ainas Mamma

Badass Mom -hahaha!

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com