Mom

Asså guuuud jag vet inte vad som tagit åt mig men jag har kommit på att jag tycker att det är ganska kul att gå runt med min plastbebis på magen i en bärsele. Ska ju ha bärselen och barnet imorgon på festen men jag kan lixom inte låta bli att tjuvstarta lite. Fan vilket freak jag är som går runt såhär med en docka, jäääävlar asså.. Känner fortfarande att jag inte gillar barn så särskilt mycket, hade ju uppskattat att ha någon av katterna i en sele på magen sådär, det hade varit praktiskt!
 
Är hur som helst sjukt tagga på imorgon. Vet inte riktigt hundra vad jag ska ha för kläder än men det löser jag, kul kul kul kul!
3 kommentarer »
Ainas Mamma

Du kanske har hamnat i nån time-laps eller nåt och har en flashback från när jag var 25 år och faktiskt gick omkring med dej sådär, nyfödd, i en BabyBjörn :) haha

Ainas Mamma

Eller 24 år som jag ju var när du föddes och som du ju faktiskt är ännu ett tag :)

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com