P&G

 
Trots att jag ser trött och sur ut på bilden så är jag i själva verket pigg och väldigt glad! Hade dock råkat glömma dra ner rullgardinen så Sally vaknade vid 05 tiden och började bita mig i ansiktet och spinna och höll på sådär tills jag skulle upp vid 07, mysigt ändå. Hellere vakna av kattgos än ett alarm på mobilen? Right?
 
Händer idag då? Jobb jobb jobb och fullt ös hela dagen. Efter jobbet ska jag möta upp en tjej jag ska köpa en bebisdocka av (ska på maskerad på lördag) och sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Känner att jag behöver vila lite efter helgen i Nice och all stress den här veckan för sen är det en ny helg som också kommer vara full rulle rakt igenom. Hörs då!
2 kommentarer »
Natalie

Åh det ser ut som perfekta hoodtröjan 😍 vart hittar man en sån?! 😘

Svar: HM :D
Aina Lesse

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com