Spray queen

 
HEJ! Goda nyheter, det gick jättebra hos veterinären!! Kattis har urinvägsinfektion vilket såklart inte är skönt alls för henne men det är inget livshotande så med lite medicin så är hon frisk på en vecka, är SÅ lättad och glad nu för herregud så orolig jag varit! Älsklings-Kattis då <3
 
Idag jobbar jag hemifrån så jag har ringt kids hela förmiddagen. Tog en liten paus nu för lunch och passade på att springa ner på gården och spraya mitt underrede till mitt nya soffbord, det min mammas man svetsade ihop till mig ni vet? Tjusigt blir det, glasskivan jag beställt har kommit nu också så det är lika bra att sätta igång och spraymåla så det blir klart. Så peppad på att få upp bordet och min nyköpta TV också, oj så fint det kommer att bli!
4 kommentarer »
maria h

Hoppas din katt blir frisk fortast möjligt.

Alicia

Härligt med både Kattis och bordet, fast mest med Kattis

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad bra att det inte var något allvarligare med Kattis <3