Veterinären

 
Äntligen är det fredag och äntligen är Kattis veterinärtid. Är här nu med henne och ska kolla är upp alla småsaker jag är orolig för, hennes hets-slickande på magen bland annat. Har haft en sån jäkla klump i magen över det här länge nu så det ska bli så skönt att få det här gjort.

Alla mina tidigare veterinärbesök har varit så hemska och dramatiska vilket jag tror lett till att det känns så JÄVLA jobbigt att åka till veterinären oavsett. Birk fick ju avlivas och Kattis gick det ju inte heller så himla smärtfritt för i våras när hon kanske hade fått i sig ett snöre. Nej den här gången ska gå bättre, så är det bara. 


Tänk på oss nu när vi är hos veterinären <3 

4 kommentarer »
Siri

Lycka till, det ordnar sig <3

anonym

Tänker på dig ..en vecka sen jag avlivade min 17 år gamla katt enorm saknad .

Maria

Tänker på er allt går säkert bra kramar. Kram till dej som fick avliva din katt jag vet hur det är min blev 18 år. Det kommer vara svårt i början när man förlorar en älskad vän. Ta hand om er.

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com