Yippie!

 
Godmooooorgon! Har sovit som en liten bebis inatt, trots att Sally började med sina väckningsförsök vid 08 tiden redan så lyckades jag faktiskt få till en sovmorgon till 11, skönt! Idag är det full rulle också, som det varit alla andra dagar den här veckan typ, idag fyller nämligen inte en av mina bästa vänner utan TVÅ av dom år. Nu vid lunch ska jag möta upp Frida och ha ett litet mini-firande med henne för att sedan åka på 25 årsfest som Bea håller i. Känns lite störigt att jag typ forever, varje år lixom kommer att missa någon av Frida och Beas födelsedag eftersom dom fyller år samma dag, får typ köra vartannat år. Sjukt hetsig födelsedagsvecka det här iallafall, TRE födelsedagar inom loppet av 4 dagar men det är najs, gillar ju att köpa presenter så det är ju alltid najs.
 
Annars då? Är så himla glad bara, solen skiner, katterna är glada och jag ska få gå runt med solglasögon och min plastbebis på magen. Yippie!!!
4 kommentarer »
theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Jobbigt det där att behöva välja mellan sina vänner!

Anonym

Fyfan vad snygg du är alltså!

Anonym

Fyfan vad snygg du är alltså!