Calm the fuck down

 
Uuuh jag vet inte vad det är med mig idag men jag känner mig rätt risig. Har legat i sängen sedan lunch och sovit med katterna för att jag är så trött, fryser gör jag också! Jag vet inte men jag vill klandra ormspriten, jag har inte varit 100% sedan dess och det är ju typ 3 veckor sedan nu. Jag blir lixom jättehungrig men så fort jag äter blir jag proppmätt och lite illamående efter att ha ätit typ 1/3 del av det jag brukar få i mig annars + att jag lixom får någon konstig känsla mellan revbenen eller typ runt solar plexus, mysko är vad det är. Typ som det känns att ha magkatarr fast jag är fan inte stressad eller mår dåligt just nu så det kan inte vara det! Kan det vara någon typ av bakterie eller något? Jag vet verkligen inte!
 
Anyways, det blir lugnt idag. Skulle ha haft över tjejerna från Stockholmbeauty här ikväll men jag fick avboka det, tänkte istället stanna hemma och börja måla mitt sovrumsgolv men jag måste nog calm the fuck down lite granna + att jag är för svag för att lyfta ut sängen ur sovrummet själv. Så jobbigt när man egentligen har massa saker man vill göra och är pigg och peppad i huvudet men så orkar inte kroppen. Snaaaaark, pallar inte vara instängd i en trött kropp mer än idag, imorgon måste jag vara on fire igen!
12 kommentarer »
Felice

Känner igen det!!!! Magkatarr?? krya kattismor

T.ikonen

Finns ingen chans att du är gravid? Du är inte sugen på alkohol, du är trött, hungrig, känner dig proppmätt direkt... 😛 Många symptom som passar in 🙊

T.ikonen

Finns ingen chans att du är gravid? Du är inte sugen på alkohol, du är trött, hungrig, känner dig proppmätt direkt... 😛 Många symptom som passar in 🙊

Svar: Näää det är helt omöjligt faktiskt haha! Tror stenhårt på att det är ormen som spökar! ;)
Aina Lesse

Anonym

Klart det kan vara magkatarr, spriten kan ju orsaka det! Mycket vatten, kokt och snäll mat + fasta rutiner för mat och sömn ;)

Anonym

Magsår?

Maria

Drick inget sådant mer. Fattar inte o bjuda en tjej på ormsprit. Jag hade nog blivit dödssjuk. Det är inte värt det hälsan är viktig.

Helena

Ring sjukvårdsupplysningen eller besök vårdcentralen tycker jag. Det kan ju vara någon parasit eller liknande. Förlåt, vill inte skrämma upp dig, men tänker att det är bäst att kolla upp så snart som möjligt om du mår sådär efter att ha varit i Indien.

Anonym

Låter exakt som magkatarr. En skavande känsla högt upp i magen. Enda botet är att ta det lugnt och stressa mindre så går det sakta över. Ät mat som är snäll för magen, ingen alkohol eller koffein!

Anonym

Magkatarr! Köp omeprazol receptfritt och ät en om dagen i sju dagar och se om det hjälper! Mvh sjuksköterska :)

Anonym

Magkatarr! Köp omeprazol receptfritt och ät en om dagen i sju dagar och se om det hjälper! Mvh sjuksköterska :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Svinjobbigt när man har energi mentalt men inte fysiskt :/

Ronja

Har haft samma känsla i snart 1,5 år och har denna känsla varje dag. Illamående, konstig känsla under bröstet, känner mig proppmätt men ändå hungrig. Har varit hos läkare och specialist men alla prover ser bra ut och de hittar inget... Har dragit ner rejält på koffein och känner att det har hjälpt mot illamåendet en aning men det är långt ifrån borta. Så tråkigt och jobbigt detta. Ska försöka ringa en läkare och be om hjälp snart igen för detta går inte längre :(