Frisören

 
Är och styr upp håret nu en gång för alla. Sedan jag tog ur mitt tejplöshår och mest kört helt utan löshår så har verkligen mitt behov av att gå till frisören inte varit lika stort, håret har lixom sett helt okej ut trots att det typ var i somras jag var här sist. När man har tejp måste man ju flytta upp tejpen iallafall var sjätte vecka för att det ska se bra ut men nu har jag ju inte behövt det. Saknar tejp men tycker att det är så jäkla skönt att låta mitt eget hår vila så ska fortsätta utan tejp ett tag till och köra nya clips bara. Men sen blir det tejp igen, älskar tejp haha!
 
Vad blir det för färg då? Det kommer nog inte vara väääärldens skillnad tror jag, det är mest en uppfräshning men vi ska ändå ljusa upp det lite granna, det blir najs. Älskar att vara hos frisören, hon jag går till är så gullig och så sitter man här och läser tidningar och dricker kaffe. Värt ju!
2 kommentarer »
Anonym

Reklam måste markeras ut tydligt i början av ett sponsrat inlägg, annars blir du anmäld till RO...

Svar: Det här inlägget är inte reklam, kommer göra ett sponsrat inlägg imorgon om det här, läser du min blogg ofta så vet du att jag alltid märker ut när det är reklam :)
Aina Lesse

Cornelia

Får jag fråga vilken ögonskugga det är du har på denna bild? Så himla fin! :)

Svar: Det är en blandning av en mörkbrun och en kopparfärgad från Mac som heter "Copperling" :)
Aina Lesse