Golvet vol.1

 
SÅ nu är första lagret golvfärg målat på "primern" och visst blir det snyggt? Jag ville ha ett golv med ganska mycket glans så den här har 30 i glans har jag för mig, golvet blir tydligen mer tåligt mot slitage och sånt ju mer glans man har men jag hade det mest för att det är snyggt haha. 
 
Krigade iallafall ut sängen helt själv i vardagsrummet som ett jäkla monster, ibland undrar jag vart jag får mina muskler ifrån för det var fan jäkligt tungt att bära ensam, jag tror att det snarare berodde på vilja än styrka. Det gick iallafall som en dans på rosor att måla, höll katterna ute-stängda från sovrummet hela tiden tills jag kom så pass nära dörren att jag var tvungen att öppna den för att kunna måla precis innanför och då passade Sally på att smita in. Jäkla katt alltså! Hon fick panik när hon upptäckte att det var halt och kladdigt så hon slirade runt i färgen och hoppade sen upppå stringhyllanmed sina kladdiga tassar. Då var ju jag tvungen att springa in på golvet och slira efter henne för att både rädda henne och stringhyllan som fått särg på sig.
 
Både hon och jag hade typ färg överallt efter och var rätt sura på varandra men vi har sagt förlåt nu. Ja ja, har ju två lager kvar att måla så det finns ju nog med tid att måla över. Haha. Inte nog med det här så glömde jag min laddare på hyllan i sovrummet och jag har typ inget batteri på telefonen, bara att vänta ut mina 8 timmar haha.
 
4 kommentarer »
Kjell

hoppas verkligen att du mår bättre idag, du har ju känt dig lite risig dom senaste dagarna - tänker på dig - mitt brutna
revben känns mycket bättre, behöver inte ta så
mycket smärtstillande längre - tycker du är jätteduktig
med ditt lägenhetsrenoverande - kram

Anonym

Hahaha alltså katter <3

Anonym

Jag kan inte hålla mig, så jag måste fråga: målar du runt om kring benen på stringhyllan eller har golvet redan torkat så du redan hunnit ställa tillbaka hyllan?

Ainas Mamma

Åh Sally! :)