Kökshänget

 
Ett ställe jag börjat använda mer och mer är köksbänken i mitt kök, det är tydligen det bästa stället att hänga på i min lägenhet just nu, fattade inte det förens nu typ. Jag har inte kommit så långt att jag börjat fixa iordning ordentligt i köket så köksbänken är inte som jag vill ha den, den behöver piffas lite med helt klart! 
 
Om ni skulle bestämma, vad hade ni haft där? Micron måste tyvärr stå kvar där, och Sodastreamern också. Jag vill lixom att det både ska se snyggt och mysigt ut på samma gång, vad tycker ni isåfall att jag ska ta bort och lägga till? Ska iallafall investera mig i ett par lite högre pallar så man kan sitta skönt. Men vad mer? Hm...
13 kommentarer »
tess

Jag skulle först och främst börja med kaklet.. Har du typ bara målat över det med ett lager vit färg? Köp istället snygg kakeldekor! Kommer göra jättemycket!
Sen om du brukar ha boxvin framme så köp en snygg boxlåda som passar in i köket, lådorna i sig är sällan så snygga att de passar att stå framme :P

Svar: Jag har inte gjort något med kaklet det är en tidigare hyresgäst som målat det och gjort ett väldigt slarvigt jobb. Jag ska nog bara måla det vitt igen och göra ett bättre jobb än den som målade sist ;)
Aina Lesse

M

Jag älskar grupperingar och stileben. Jag får ett lugn i mig när allt inte står utspritt utan hellre grupperar prylar. Så mitt förslag är att skaffa en fin bricka/större fat och ställ olika prylar i olika nivåer på den. Och blanda gärna in någon växt (så som du redan gjort). Tycker oftast att det inte behövs så mycket mer än så. Kanske att du skulle göra något mer med kaklet också.

Ditt kök är superfint! Gillar att följa dina projekt i lägenheten!

Ainas Mamma

Det är ju en fantastisk snygg bricka som gömmer sig där bakom -blink blink!
Höga kökspallar blir perfekt!

Svar: Verkligen ursnygg, borde få en hedersplats ;)
Aina Lesse

Sara

Om du har ett skåp att ställa in micron så gör de så kan du ha en förlängssladd att bara ta ut när den ska användas ☺ att pynta med är snyggt med lite olika oljor, kryddor och färsk basilika osv i en kruka ☺

malin

hejsan! jag läste i ett tidigare inlägg att du gjort tear trough, o då mina ögonpåsar börjat se ut som sju svåra år oavsett hur mycket jag sover o smörjer så googlade jag lite på de, men allt som står om de är så spretigt, så tänkte att jag frågor dej som faktiskt gjort de!:) så jag undrar jag vart du gjorde och hur mycket de kostade och om du fått några biverkningar.
tacksam för svar!! /malin

Svar: Hej!! Jag har aldrig haft påsar underögonen utan snarare att jag sett lite "hålögd" ut, lixom snarare att det går in runt ögonen än att det sticker ut. Har man påsar funkar inte teartrough, då finns det någon annan behandling man kan göra. Eftersom jag hade "håligheter" under ögonen funkar det att behandla med teartroughmetoden just eftersom det är en filler och man lixom fyller ut tomrummet :)
Aina Lesse

Yasemin

Muminmuggarna <3

Svar: Älskar haha <3
Aina Lesse

Hanna

Om du nu MÅSTE ha framme micron ( har samma problem hemma , hade gärna sluppit! ) så behåll de två framme. Plocka undan vinboxar kokböckerna. Blir hemskt myxkwt finare tror jag! Går ju köp till en fin låda till bag in boxen 🎀👍🏻💞. Och isf bara ha någon liten växt och-element ljuslykta / ljusstake!

Hanna

Om du nu MÅSTE ha framme micron ( har samma problem hemma , hade gärna sluppit! ) så behåll de två framme. Plocka undan vinboxar kokböckerna. Blir hemskt myxkwt finare tror jag! Går ju köp till en fin låda till bag in boxen 🎀👍🏻💞. Och isf bara ha någon liten växt och-element ljuslykta / ljusstake!

Malin

Superfint!!
Vart har du köpt dina guldknoppar?

Svar: Dom är från Clas Olson :)
Aina Lesse

Hanna

Sätt soda streamern lite snett i hörnet. Sätt upp några hyllplan (i samma färg som köksskåpen) i nivå med spröjsen på luckorna, mellan skåp och vägg, där du kan ha dina kokböcker och annat göttigt! Sen tycker jag att du ska inreda som att du sitter vid en bänk på en bistro. Ashärligt!!

Åsa

Fint gulligt kök du har! Jag skulle börja med kaklet, ta bort allt utom micron och soda ställ den fina brickan i mitten, blommorna i fönstret och även kokböckerna om man lägger dem på fönsterbrädan det ser ganska mysigt ut och kanske ställer något på dem, testa på olika tills du blir nöjd, du verkar vara bra på det!

Ainas Mamma

Hanna här ovan har ju en jättebra idé -att sätta upp hyllor i det där lite konstiga utrymmet mellan skåpen och väggen -perfekt! Då får du undran kokböckerna

Johanna

Vill också föreslå hyllor i hörnet där! Kanske en djupare där micron Jan stå? Där känns det som om den kommer bli lite mer gömd(?) Och på ev hyllor under/över stilrena saker som tex höga/stora kryddkvarnar, växt, kokböckerna på hög. På själva bänken, tex bricka med färska kryddor/växt, mortel, muminmuggarna, plats för just "häng" 😄