Lampfunderingar

 
Nuuuu ni ska ni få något att bita i! Här om dagen frågade jag er vilken lampa som var bäst i sovrummet på bänken mot den gröna väggen. Jag tyckte som många av er att den guldiga såg lite tanig och smal ut på just den platsen och att den bruna egentigen är snyggast eftersom den är större. Jag vill dock inte ge upp idén att ha den guldiga i mitt gröna sovrum så nu har jag dragit det här ett varv till så ni kan få se.
 
Bilden till höger är den kombon jag gillar minst, liten lampskärm på den guldiga lampan. Provade dock att ha lampskärmen som tillhör den bruna och är större och det tyckte jag blev ganska bra. Korallen och trägubben som står brevid kanske inte ska stå där i framtiden, ville bara att ni skulle föstå att jag kommer ha lite fler grejer där vid lampan lixom, att den inte ska stå där helt ensam. 
 
Så vad tycker ni nu då? Är bild (från vänster till höger) 1, 2 eller 3 bäst?
24 kommentarer »
Hanna

Tycker också att den guldiga gör sig bra mot väggen! Som du säger- med lite saker omkring ser det inte lika ensam och fjuttig ut ;) spara hellre den större till ett fönster!

Ainas Mamma

nr 1, längst till vänster

Anonym

Tycker fortfarande att den bruna är finast. MEN, med en annan färg på lampskärmen skulle nog den guldiga bli väldigt fin:)

Anonym

Varför inte bara prova dig fram - känn efter själv... istället för att agera superängsligt över om en lampfot är rätt eller fel...? Uppenbarligen gillar du den mässingsfärgade bättre, så låt den känslan vägleda dig. Om du känner annorlunda i april, jamen då är det ju vara att byta lixom. Relax :-)

Svar: Känner att jag kanske ska förtydliga att jag inte är ett dugg stressad över hur jag ska ha mina lampor, jag gillar att blogga om inredning och tycker att det är kul att höra om folks åsikter bara, är 100% relaxed ;)
Aina Lesse

Anonym

1 :D

Anonym

Den till vänster 😃

Maria

Bild 2 från vänster är så harmonisk.den i mitten alltså.

maria h

1 eller 3 så klart

Anonym

Den till höger tilltalar mig mest

Emilia

1:an, helt klart! Hade din bruna lampa varit mer marinblå/havsblå så hade den passat superbra. Men det är ju bara vad jag tycker, haha!

Maja

Nr 1 helt klart! Mässing mot det gröna är ju så snyggt

Anonym

Tycker att nr 1 är snyggast helt klart! Tycker den i mitten blir lite klumpig!

Anonym

Tycker att nr 1 är snyggast helt klart! Tycker den i mitten blir lite klumpig!

Anonym

3!

Anonym

3!

Johanna

1! Och tycker faktiskt att det var fränt med modellen bredvid så! 👌

Tess

Vart är den guldiga lampan ifrån? 😍 måste ha !

Tess

Vart är den guldiga lampan ifrån? 😍 måste ha !

Anonym

Nr1! HELT klart😀

Hanna

Nummer 1 👍🏻 Så snyggt med guld till det gröna!

Anonym

Nr 3:)

Anonym

Nr 3:)

Anonym

Bild 1 😍

Anonym

Bild 1 😍