Alpstugan

 
Ae, det gick inte att ligga still och vila ändå. Måste ha någon form av adhd eller super-energi eller något för jag är egentligen alldeles för trött för det här men ÄH, kör ba! Istället för att lyfta ur sängen ur sovrummet så drog jag den åt ena sidan och började måla halva rummet, bättre än att inte göra något alls tänkte jag? Right? 
 
Jag började iallafall med att slipa golvet med sandpapper, sen dammsög jag, sen våttorkade jag och sen tejpade jag maskeringstejp på listerna innan jag kunde börja måla. Innan jag körde med roller på golvet så målade jag först med en pensel vid alla lister och kanter för att komma åt i springan mellan golvet och väggen. Första lagret är nu målat med en grundfärg eller en "primer", den funkar precis som en primer funkar med smink- att sminket sitter bättre. Så nu ska jag bara låta det torka i 4 timmar och sen ska jag måla på första lagret med den riktiga golvfärgen, den är också vit så det kommer väl inte bli så jättemycket skillnad från hur det ser ut nu men ändååååå. Så peppad och taggad på det här, älskar fan att renovera!
 
Tycker att sovrummet ser lite ut som en alpstuga när väggarna är gröna och golvet är i den där lite orangea tonen. Ciao alpstuga, nu kör vi!
8 kommentarer »
Hanna

Hur har du gjort runt stringhyllan/byrån? Tänkte eftersom den är väl fast skruvad i väggen och även står på golvet? Har du målat runt om ? 😂🙈 men kommer bli hur snyggt som helst! Kram!

Ainas Mamma

Ser fantastiskt ut! Bra jobbat :)

Maria

Blir så fint. Glömde skriva krya på dej. Tycker du ska kolla upp det där med läkare Ang ormspriten o inte bara låta det vara. Så dom ser att allt är ok kramisar.

Anonym

Vad snyggt det kommer bli!! Var försiktig när nu drar tillbaka sängen så du inte förstör färgen 😮 kanske lägga tygbytar eller någon filt under varje ben när du drar sängen tillbaka? 😀 gjorde jag när jag byggde min sängram av lastpallar. Golvet klarade sig bra då

Fia

Snyggt! Men vad tycker hyesvärden om att du målar om trägolvet! Väggar brukar vara en sak, men golv.. :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vilken skillnad! Kommer bli superfint tror jag :)

Anonym

Kan man fortfarande inte se dina svar Aina eller svarar du inte på kommentarer?

Anonym

Kan man fortfarande inte se dina svar Aina eller svarar du inte på kommentarer?