Superhuman

 
Är det att skryta när man refererar till sig själv som en "superhuman"? Jag känner mig fan som det! Har så brutalt mycket energi just nu såhär efter Indien och bara gasar på känns det som och fan så fort det går då. Får ju så jäkla mycket gjort!!
 
Kom hem för ett litet tag sedan och flyte in sängen helt själv i sovrummet, lyfte ju ut den själv men då behövde jag inte vara rädd om något golv och kunde slita och dra i den hur mycket jag ville, nu var jag tvungen att vara sjuuuukt försiktig för att inte repa golvet. Lätt som en plätt för en superhuman som mig you know, det fixar jag! Fick dock svettfläckar under tuttarna (som ni ser på bilden) och blev så andfådd att jag var tvungen att lägga mig på golvet och vila halvvägs igenom. Är en superhuman med extremt dålig kondis och svaga muskler, så måste det vara!
 
ÅH vad det blev mysigt i sovrummet nu, så taggad på att visa er lite ordentliga bilder imorgon!
1 kommentar »
N

Om jag inte minns fel så är din lägenhet en hyresrätt (eller??), så jag undrar om du har någon koll på hur mycket/vad man får göra för typer av renovering? :) Jag har alltid trott att det är väldigt hårt och har bekanta som sagt att man ska återställa det "till sitt ursprungliga skick" om man flyttar, därför känner jag liksom att man inte vågar göra något. Sen förstår jag ju att det säkert handlar om vilken värd man har och så.. men du fixar så himla fint och man blir så sugen på att ta tag i saker också. Även om man inte äger så vill man ju trivas och inte stå ut med inredning :/