10/10

 

Jahopp! Då var man hemma igen. Gick från kanon-solsken i Polen till grått spöregn i Sverige, och vi som trodde att Polen var ett grått land (innan vi kom dit asså), tji fick vi! 

 
Hade en så satans kul kväll igår. Mötte upp ett gäng som vi träffade när vi var ute på fredagen och gick till ett ställe som hette The View som låg på 31a våningen på ett hus som hade en pretty amazing view om man säger så. Såg hela jäkla stan och fick se en galet fin soluppgång. Kom hem vid 07 tiden men hade så kul att vi inte kunde sluta parta, man får ju passa på att mjölka ur det sista man kan av semestern lixom? 
 
Goskatterna har varit hos min kollega och kompis Athena under helgen, skulle egentligen hämtat hem dom ikväll men hon ville inte lämna tillbaka dom så hon fick gosa med dom ikväll också så hämtar jag dom imorgon bitti istället. Hon blev kär i dom, inte så konstigt eftersom dom är bäst? Saknar dom nu men man får ju bjussa lite känner jag haha! 
 
Fick ett önskemål om att skriva ihop lite Warszawa-tips om vad man ska göra och se så jag tänkte knåpa ihop ett sånt inlägg förhoppningsvis imorgon. Då ska ni få resten av helgens bilder också, men så länge kan ni få den här bilden på oss tre från igår när vi kände oss jäkligt fierce. 
Har för övrigt kommit fram till att jag, Torun och Frida är det ultimata rese-gänget! Kommer verkligen bli fler resor ihop om vi ska ha det så kul som vi haft den här helgen! Dom här senaste dagarna får fan 10/10 poäng, BÄST!
5 kommentarer »
M

Var det snygga killar i Polen, funderar på att åka.

Resa

Åh! Jag skulle verkligen uppskatta ett inlägg om tips och saker att hitta på i Warszawa (och restauranger!!), ska själv dit om några veckor 😍

Resa

Åh! Jag skulle verkligen uppskatta ett inlägg om tips och saker att hitta på i Warszawa (och restauranger!!), ska själv dit om några veckor 😍

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Erika

Snyggingar :)