Bulke

Hej! Här sitter vi tokbakis och äter brunch. Blev tipsade om ett annat brunchställe som vi provade igår, det hette typ "Charlotte" och är typ svin-hypeat här borta men vi blev SÅ besvikna. Gå alltså inte till Charlotte om du är i Polen och vill käka brunch. Idag är vi på ett ställe som heter Bulke Bibulke som ÄGER. Gå dit!

6 kommentarer »
Maria

Ok hoppas du hittar lite rolig shopping och vill visa. Sol och varmt i Stockholm nu på em. Ha kul. Hälsar till din mamma också. Kramar.

Svar: Kram Maria, ha en fin sommar! <3
Aina Lesse

Erika

Pannkakorna ser ju goda ut iallafall :)

marielle

Var det snygga killar på nattklubben, psb?

Svar: Psb? Vet inte vad det är men i övrigt tyckte jag inte direkt att folk var så snygga. Men man har olika smak haha!
Aina Lesse

Ainas mamma

Hej hej Maria! Hoppas du har en fin sommar! :)

Maria

Tack fina. Ja det är så kul följa ainas blogg. Särskilt när hon reser och så kissarna. Ha en fin sommar. 😊

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)