Colossos

 
Vi är framme!! Aina Lesse har nu för första gången satt sin fot på Grekisk mark, en stor dag! Vårt flyg var ungefär en timme försent pga något tjafs i Stockholm och när vi landade på Rhodos fick vi höra i högtalarna att det precis varit en stor jordbävning bara typ 10 minuter innan vi landade. Vilken satans tur att vi var försenade, känns sådär att typ sitta i ett flygplan när det är jordbävning, känns som att det skulle kunna bli svajigt. 6,7 på Richterskalan till och med så den var ganska stor.
 
Hotellet är så fint ialalfall. Eller vi har inte kunnat se så mycket eftersom det är kolsvart och klockan är 03 på natten snart men ändå, rummet är superfint och vi har kikat ner på poolområdet som också ser suuuperfint ut. Mat hade dom fixat till oss också dom raringarna. Älskar hur Frida lyckades fånga min lycka över maten på bilden, true happiness. Men hur skulle man inte kunna vara glad? Mat, skön säng och Grekland - kunde inte vara nöjdade! Vill bara att det ska bli morgon så vi får kolla in det här stället i dagsljus! 
3 kommentarer »
Josefine

Vilken tur att ni blev sena att ni inte var där när det var jordbävning!

Erika

Vilken tur!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)