Deck

 
Hoooola! Idag är det tisdag och vi är ute på landet och donar. Har inte varit här ute på någon vecka eller två nu och jäklar vad dom hunnit långt på altanen på baksidan, asså kolla så fiiiiint!!! Det ända man egentligen vill göra här ute är att sätta sig på den nya verandan och ta en GT typ men det har vi inte tid för idag, idag ska vi fortsätta med dräneringen, den ligger ju kvar så det får bli GTs där en annan dag helt enkelt.
 
Verandan är faktiskt inte riktigt klar än, en trapp ska byggas och i hörnet där på sidan av huset ska vi ha en utedusch så lite fix och trix till så är det klart. Sen i framtiden typ nästa sommar ska vi öppna upp en ny dörr på baksidan, ungefär där det blå parasollet står på första bilden, typ där ska dörren vara sen. Den kommer lixom ligga så man kan gå ut och in på altanen genom vardagsrummet. Känns lixom som att det kommer att binda ihop huset ännu mer då så man lixom slipper gå runt huset för att komma till gästrummet och nya altanen. Fattar ni hur jag menar? Är hur som helst så glad att vara här ute och se att det blir så fint, bästa landstället kommer det att bli helt klart!
4 kommentarer »
Erika

Najs :)

Sofia

Vad fint och idylliskt det blir!

Maja

Vart har ni stugan någonstans ? Ser jättehärligt ut, är själv på stugjakt och varit ett tag. Kram!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)