Faliraki på Rhodos + rabattkod

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Sunweb.

 
 
 
 
 
 

Så härligt att ni uppskattar tävlingen, jag kände nästan det på mig faktiskt. Har du missat tävlingen så kan du vinna en all inclusive-resa till Kreta med flyg+ hotell i september, tävlar gör du i detta(!) inlägg fram till 14 augusti. Jag har även lyckats fixa en rabattkod för er alla utöver tävlingen om ni vill boka ändå: 400 kronor per PERSON, så är ni 3 personer blir det såklart 1200 kronor rabatt på er bokning. Hur bra? När ni har bokat så mailar ni till info@sunweb.se och anger koden AINALESSE så drar de av rabatten. :) 

Som ni kanske vet så har jag aldrig besökt Grekland och det tyckte Frida minsann var på tiden eftersom att hon har bott där (på ön Evia) en kort period och älskar landet. Då föll det sig ganska naturligt att vi hamnade just där, och efter lite surfande på Sunwebs hemsida så hittade jag hotellet ovan (Amada Colossos Resort). Hur magisk är inte utsikten från vårt rum? Där kommer vi njuta en hel del kan jag garantera. Vi åker väääldigt snart, rättare sagt imorgon som jag nämnde och stannar i en vecka. Hotellet ligger i Faliraki och har allt man kan behöva för en vecka av sol och bad. Bara det här hotellet har två "vanliga" restauranger, en orientalisk, en italiensk, en grekisk (såklart!) och en fiskrestaurang. I barväg finns det en "vanlig" bar, cocktailbar, poolbar, strandbar och kaffebar. Det här kan inte bli annat än succé! You had us at food liksom... 

Självklart kommer vi att åka på lite utflykter till vackra stränder, men det är ändå väldigt skönt att kunna varva ner och njuta på hotellet, det är trots allt en mysig solsemester och avkoppling vi är ute efter i grund och botten. Sen att ett par drinkar och lite dans tillkommer, det är ju bara ett plus.

Har ni några tips på Rhodos att dela med er av? Vi tar gärna emot allt ni har! 

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Sunweb.

5 kommentarer »
Anonym

wow va fint 😍

Lisa

Ni kommer ha det så bra :)

Erika

Så härligt :)

Amanda

Det ska finnas någon grotta, eller typ bukt man kan bada i :D googla dtr!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)