Fixarsöndag

 
Känner att jag kom hem från Grekland med massa ny energi. Känner mig verkligen pepp på livet just nu och vill dra igång massa projekt. Allt fix med lägenheten har legat nere sedan jag fixade väggarna och taket i hallen men nu känner jag mig lixom lite peppad på att börja fixa igen, det går verkligen i perioder för mig, jobbar superhårt en period för att sedan behöva pausa för att tycka att det ska vara kul. Nu känns det iallafall kul igen men tänkte inte dra igång något megaprojekt utan tänkte börja med något litet som att typ måla om garderoberna i sovrummet och rensa ut och organisera dom. Känns lagomt!
 
Har legat med ketterna i sängen i flera timmar och myst men nu ska jag iväg till återvinningscentralen i Bromma och slänga asbesten i bilen och storhandla. Känns som en bra söndagssyssla ändå! 
 
Update:
 
Kände mig så nöjd efter den här fixardagen att jag svängde förbi och köpte ett påslakanset jag velat köpa länge, hade en rabattkupong som skulle gå ut så jag slog till, sjukt nöjd! är så himla insnöad på prickiga kläder just nu att jag kände att det var ett naturligt steg att gå vidare med prickigt på inredning. Ni ska få se bild på sen, om några dagar, mina lakan är för rena för att jag ska orka byta ut dom. 
 
Nu ska jag på middag, hejs!
2 kommentarer »
Erika

Härligt med ny energi!

Josefine

Älskar när man får den energin, att man vill fixa saker och ta tag i grejer (synd att den energin inte kommer så ofta...)