Landet-måndag

 
Känns så jäkla lyxigt att kunna åka ut till sitt eget landställe såhär på en måndag istället för att åka till jobbet. Ingen söndagsångest alls då ju! Tog med mig min kusin ut på en tur för att kolla till mina odlingar och gräva lite diken till dränering. Blev SÅ GLAD när jag såg att rädisorna vuxit massor! Även ringblommorna, gurkan och rödbetorna har börjat komma upp - så så så så spännande!!! Har pillat och planterat om dom sm¨växterna som vuxit för nära vardnar så alla har space att växa så nu ska dom nog kunna bli superfina om det fortsätter i den här takten.
 
Och grävandet går bra också! Jag är sämst på att gräva men min kusin och min brorsdotter är skitduktiga så jag förösker bara haka på dom även fast det inte känns som att jag gör ett superbra jobb. Ja ja, är moraliskt stöd iallafall! Mysigt att vara här hur som helst!
3 kommentarer »
Erika

Vad härligt!

Alicia

Härligt det ser ut!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com