Manteln

 
Asså jag vet inte vad som flög i mig idag! Predikade senast igår till min brorsdotter att jag alltid är smart och har med mig jacka även fast det är varmt på morgonen pga av att man inte kan lita på vädret, och så gjorde jag exakt tvärt emot idag! Var så svettig när jag rusade från Anki med fransarna in till stan för att hinna med allt jag skulle göra så jag var lixom för varm, för optimistisk och för stressad för att hämta en jacka. Det ångrade jag grymt mycket när det mulnade på vid eftermiddagen efter att jag och Torun hade spraytannat oss. Frös ihjäl typ! Fick låna ett rosa linne från Torun att ha över axlarna och gick runt med det som en liten mandel för att inte dö. Såg helt jäkla galen ut med solduschen och manteln men det var det värt eftersom jag överlevde. Nu ska jag äta pizza med Ella och sen packa ihop det sista inför imorgon. Ciao ciao!
3 kommentarer »
Anonym

Kan du inte berätta lite om din viktnedgång? Syns ju tydligt att du har gått ner i vikt och skulle vara kul att få veta lite hur du åt/gjorde osv :D

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Erika

Brukar också oftast ha en jacka eller en kofta med mig :)