Pack

 
Idag åker jag till Grekland!!! Har ofta lite ångest innan jag ska resa iväg någonstans kring typ katterna och att lämna allt hemma osv osv men nu när jag droppat av katterna hos mamma och har löst allt runt omkring så känns det bara bra. SÅ pepp! Jag har ju för i helskotta aldrig ens varit i Grekland vilket är helt sjukt?! Känns som ett ställe man typ måste ha varit på som svensk, lika mycket som typ Mallroca och Thailand om inte mer!
 
Idag ska jag ialalfall bara vara hemma och packa och fixa. Måste köpa solkräm också, såg att det var rea på det nu så man får passa på. Så dyrt annars ju!! Annars händer väl inte så mycket spännande utöver det? Taxin kommer iallafall vid 17, planet går vid 20 och passet är nedpackat och det är väl egentligen det enda jag behöver? Wohoo!
3 kommentarer »
Erika

Najs! Trevlig resa :)

Anonym

åker själv till Korfu nästa vecka, vi kanske ses,
du är fortfarande sötast och charmigast av all - KJELL
fick du mitt kort från NYC ?

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)