Prepping

Aaah!! Imorgon smäller det! Festival!! Idag är min slutgiltiga fixardag, sen är det lixom kört för imorgon förmiddag åker vi mot Dalarna. Eftersom varken jag eller Torun varit där innan så har vi inte en susning om vad vi har att förvänta oss? Finns typ ingen info att hitta heller eftersom festivalen är så pass pytteliten. Vet dock att dom ska ha en flytande bastu i Dalaälven som också säljer fika, så fika kommer jag inte vara utan iallafall, känns ju tryggt!
 
Nu på morgonen ska jag iväg och styra upp fransarna hos Anki och på eftermiddagen ska jag solduscha hos Jenny så jag kan komma undan någorlunda snygg på festivalen trots tältliv och inga duschar! Smart va? Mellan fransarna och solduschen ska jag göra en massa ärenden på stan också och få lite sånt gjort. Bra dag tror jag! Eftersom ni var så duktiga på att komma på saker att packa så tänkte jag gå igenom min packlista igen med er om det är okej? Så får ni skrika fort och högt om jag missat något så jag hinner fixa det under dagen!
 
- Tält
- Liggunderlag + luftmadrass
- Sovsäck
- Ihopfällbar stol
- Våtservetter, smink, tandborste, mediciner
- Smycken och grejer
- Tights 
- Skjorta
- 3 tjocktröjor
- Linnen och toppar
- Shorts
- Jeans
- Flipflops + gympaskor (tänker att jag kanske ska ha flipflops om det blir regn?)
- Powerbanks (ska tydligen inte finnas något ställe att ladda telefonen på, är redan nervös över det här haha)
- Regnjacka (kanske, det ska inte bli regn enligt YR.no)
 
Att köpa idag:
- Ett par mjuka byxor
- Myggmedel
- Deospray
- Öronproppar
 
8 kommentarer »
Anonym

Gummistövlar... Och definitivt regnjackan!

Anonym

Gummistövlar... Och definitivt regnjackan!

Vendela

En batteridriven lampa/ficklampa/ljusslinga/whatever kan vara jäkligt praktiskt att ha i tältet. Nu är det ju förvisso sommar och ljust ute länge, men ska man leta efter något (och dessutom riskerar en urladdad telefon) så lär ni nog tacka er själva för att ha tagit med en lampa. ;)
Ha det bäst! <3

My

Gummistövlar, för f*n, glöm inte gummistövlarna !😂

Emilie

Jag har vart på festival flera gånger och klarat mig utan gummistövlar även fast det har regnat :) man får ju vara beredd på att allt blir pissblött och kallt dock och har du inga torra skor att byta till senare så kan det bli jobbigt. Nånting som däremot är skönt är regnjacka! Ponchos blir bara genomblöta och tycker de är så jobbiga när de saknar fickor...

Anonym

Handsprit!! Och toapapper! Plastpåsar är också alltid bra om det börjar regna och man inte vill att alla ens kläder/värdesaker ska bli blöta i tältet. Hänglås till tältet och du har med dig värdesaker som du inte alltid kan bära med dig!

Erika

Hoppas att ni har det riktigt kul!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com