Puss

Heeeeej!! Åh Grekland, livets land! Eller egentligen har jag inte sett sådär supermycket av Grekland idag eftersom vi mest legat på hotellet idag men jag känner på mig att det är livets land, livets hotell iallafall. 
Idag har vi legat vid poolen i princip hela dagen och druckit drinkar. Vi har ju något som heter så fint som "ultra all inclusive" så det är bara att passa på. Har ätit sjuka mängder grekisk sallad också, det får man också passa på med när man är här. Grekisk sallad är livet! 
Just i skrivande stund sitter vi på en liten restaurang i byn Faliraki och äter glass och kollar på folk. Blir inget party för oss ikväll trots att hela den här ön bara skriker party!  Vi sparar oss till söndag tänker vi för då ska vi möta upp Rebecka från Ung och Bortskämd ni vet som jag castade? Hon jobbar här!! Kul! 

Anyhow, allt är fint. Livet är fint. Glassen jag äter på just nu är fin. Puss på er! 

3 kommentarer »
Anonym

Aina du har verkligen tappat så mycket vikt. Mår du bra? Hoppas du inte tar det på något dåligt sätt. Du är alltid helt fantastiskt fin. Men innan har du alltid varit superlåten med viktminskning osv, Medans du nu tappat en hel del vikt men inte skrivit om det. (Vad jag sett iaf)
Hoppas du mår bra och har en underbar resa. <3

Svar: Hej! Det är så märkligt att man knappt kan se sånt själv men har fått höra det nu på sista tiden från andra. Jag mår fint men min magkatarr mår sådär och det är den som gör att jag går upp och ner i vikt lite då och då. I vissa perioder som typ nu mår jag konstant illa och har svårt att äta och spyr en del jag mår inte dåligt annars, bara en magkatarr som spökar lite. Söt du är som frågar <3
Aina Lesse

Anonym

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Erika

Vad lika ni är!