Säter

HEJ!!!! Vi har hunnit ta oss hela vägen till Säter och är hemma hos Toruns förälder oh käkar lunch innan vi ska iväg till festivalen i Gagnef som typ ligger 30 min från Säter.
 
Började bila från Stockholm vid 10 och skulle ty vara framme tills 12 men så blev det ju inte riktgt. Torun som lixom är från Dalarna sa "Äh stäng av GPSen Aina jag kan vägen hem" så jag gjorde det och vi hamnade i Västerås istället. Härligt! Fick åka världens slingrigaste skogsväg i typ hundra år och blev en timme sena men ÄH! Lite för taggade för att hålla koll på skyltar och sånt skit tydligen!
 
På festivalen kommer det inte finnas något ställe att ladda mobilen så min uppdatering på bloggen kommer kanske bli mindre men tänkte ändå försöka uppdatera iallfall en gång om dagen så ni vet att jag lever! Nu lever jag iallafall, hörs sen eller imorgon! CIAO! 
 
 
6 kommentarer »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Erika

Hahaha Gagnef låter som någon karaktär ur typ Sagan om ringen!!

Svar: Hahahah så sant!!
Aina Lesse

Maria

Jag tänker också på sagan om ringen spännande.

Nathalie Edgar

Var kommer shortsen ifrån?😍

Nathalie Edgar

Var kommer shortsen ifrån?😍

Svar: Gamla Levis :)
Aina Lesse

maria h

jag bor i västerås