Sweat!

Var lite ambitiösa imose och brände av lite bilder i sängen. Har kommit fram till en grej den här semestern, att man blir jääävla svettig av att posera! Det kan man inte tro, kan väl lixom inte vara så jobbigt att hålla handen i håret och se lite sässy ut men det är det! Blev sjöblöt av dom här bilderna även fast ACn var på fullt blås. Likadant med bilderna på pizzabiten i poolen, svinsvettig trots att jag var i vattnet. Sjukt! Sitter och torkar av svetten från min överläpp på mittenbilden, haha.

Kommer att sakna Grekland men framförallt den här sängen, wow alltså, kan vara den bästa sängen jag sovit i? Precis lagom hård, sängar ska vara lite hårda annars får jag ont i ryggen! Superdupermega-intressant fakta va? Haha! Inatt vid 01 åker vi iallafall hem. Har iallafall lyckats styra upp en någorlunda bränna idag så vi inte behöver skämmas där hemma och så folk inte behöver ifrågasätta hur vi haft det. Hö hö hö.. Nej men seriöst!

3 kommentarer »
Maria

Jag skiter helt i vad folk tycker hur brun jag är. Förut låg jag och pressade. Nu mindre lagom är bäst. åkt båt en hel del och på sjön blir man snabbt brun.

Sofia

Hoppas du har haft en toppenresa!

Erika

Snygga bilder iallafall :)