Tupphjälpen

 
Älskar att hemma hos mamma på landet, vi gör så mysiga grejer! Idag har vi plockat vinbär, flera kilo till och med och gjorde sedan ett storkok med rödavinbärsgelé till mig att ta hem, gott. Hönsen hjälpte till också, dom älskar tydligen vinbär och gick och försökte snatta bären vi plockade, tjyvhöns!
Fick också med mig massa hemmaodlad vitlök och squash härifrån. Känns inte allt sånt godare bara för att det inte är köpt från äffären? Skulle typ aldrig få för mig att köpa en squash annars tror jag men eftersom den kommer från mamma så känns den sådär superexotisk och asgod, så kan det va! 
 
Nu ska jag snart börja röra mig hemmåt med katterna. Hatar att resa med katterna, Sally bli jätteåksjuk och kräks och mår jättedåligt så jag försöker verkligen att åka bil med dom så lite som möjligt. Har hört att det finns någon sorts åksjuke-medicin för katter men tydligen måste man typ mata dom med den 5 dagar innan dom ska åka bil och det känns lixom också taskigt att göra eftersom hon typ är halvt omöjlig att ge medicin också. Suck, får köra så fort jag kan och hoppas att jag inte råkar ut för massa bilköer och åskoväder så det inte tar så lång tid. Kattis är dock sjukt duktig bil-åkare, så det skulle ju kunna ha varit värre! Hörs sen ciao ciao!
5 kommentarer »
Maria

Så fina varit ute i skärgården. På en ö dom hade så jättefina hönor och tuppar och sålde ägg. Vill nog helst bo på landet jag älskar djur. Kram.

Anonym

Prova Feliway!

Frida

Säger som ovanstående, prova feliway! Det finns som spray man kan ha i bilen med. Det är en feromon som lugnar katterna :)

Erika

Ha det så mysigt med katterna :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad lantligt och mysigt!