UE

 
Fy satan vilken resa det var från Stockholm och hem till mamma! Hamnade mitt i vääärldens åskoväder med blixtar och spöregn. Varje regndroppe var seriöst som om någon hade kastat en vattenballong på vindrutan. Det måste ha varit misnt 1 dm vatten på vägen så fick ligga och köra 30 km/h på motorvägen en bra bit innan det släppte. Ni som har körkort vet hur onajs det är att köra när det regnar, hu!
Utöver åskovädret så har dagen varit fin fin. Mamma, jag och min lillsyster åkte först på en second hand shopping sväng. Köpte på mig ett gäng fler gamla tallrikar till mitt pågående "byta-ut-alla-saker-i-köket-projekt". Köpte nämligen typ alla köksredskap och tallrikar och sånt där när jag precis flyttade hemifrån och inte hade så mycket pengar så köpte bara massa tråkiga Ikea plast grejer och tråkiga vita tallrikar vilka jag håller på och byter ut nu sakta men säkert. Hittade också en gammal retro lampa från Watt och veke för en hundring, vääääärt!!
 
Efter secondhandshoppingen åkte vi till ett ställe som finns i närheten av där mamma bor. Det är ett bostadsområde som stått övergivet sedan 90-talet som är en känd plats för folk som är intresserade av UE (Urban Exploring, typ att kolla in gamla övergivna bygnader). Är med i en sån grupp på Facebook och tycker att sånt är sjukt spännande så drog med min lillasyster dit för att ta ett span. Mamma tyckte det var för läskigt så hon fick vänta i bilen, haha. Lyckades inte komma in på så  många ställen men det var spännande ändå, vill verkligen spana in fler sånna ställen i framtiden. Sjukt spännande ju!
5 kommentarer »
Tian

Fina tallrikar! 😄 Måste bara fråga vart ni är på bilderna? Liknar ett ställe i Valdemarsvik. Vart lite nyfiken bara, håller med om att det är spännande 😄

Maria

Vad läskigt aldrig hört talas om ue 😨😨

Erika

Oj då!

Matilds

Vart åker du på loppis i Norrköping? 😃

Matilds

Vart åker du på loppis i Norrköping? 😃