Veckans craving

 
Har craveat mackaroner med stekt falukorv minst halva veckan nu så idag slog jag till. Hittade en lök i kylen så det fick bli stekt lök också, älskar lök. Är så glad att jag blivit vuxen och fattat grejen med lök! Gjorde inte ritkigt det för några år sedan när jag var ung och dum. Glömde köpa pasta men hittade ett gammalt paket med lite bil-tåg-och-flygplanspasta längst bak i skafferiet tack och lov. Åt dom i mina vuxna och ordentliga fina porslinstallrikar för att vinna tillbaka vuxenpoängen. Hade ketchup på sen också, brukar alltid början utan ketchup före att se om det är gott utan. Intresseklubben antecknar va?
 
Nu är katterna hemma igen och allt är frid och frjöd, så gosigt att ha dom tillbaka! Har fått videos på dom skickade till mig under helgen på dom från Athena men riktiga varan är såklart bättre såklart. Jag har kommit på att jag typ är rädd för att vara ensam hemma utan katterna. Min lägenhet låter så mycket (spöken?), och jag skyller alltid alla konstiga ljud jag hör hemma på katterna. Nu när katterna inte var här blev jag livrädd så fort hördes och fick ha tvn på hög volym så det inte skulle vara så tyst. Men nu är allt i sin ordning igen, pjuh! Nu ska vi svart sova, ska ut till landet imorgon, myyyys!
4 kommentarer »
Johanna

Alltså, såg precis ett program där dom pratade om falukorv och blev också så sugen på detta. Sån barndomsklassiker☺️🍽

Maria

Men du behöver inte vara rädd för andar. Jag tycker det känns tryggt med att dom är hos en. Kram.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Erika

Mums vad gott det ser ut :)