-

 
Måste säga att det här har varit en bra dag! Tandläkarbesöket gick bra, mötte upp Aida och hennes pojkvän Ben efter jobbet och tog några drinkar och nu är jag hemma med min bror och hans flickvän och dricker GTs och gosar med katterna, mysigt! 
 
Jag har ju aldrig varit nära min pappa och mina syskon har alltid bott på andra sidan jorden från mig så vi har inte träffats så överdrivet mycket genom åren. Tycker det är så himla kul att få lära sig mer om sig själv genom andra. Trots att vi "bara" är halvsyskon Mark och jag så är vi så lika på så många vis och jag älskar att hitta saker vi båda har gemensamt som jag lixom direkt kan spåra till min pappas sida av familjen som är ganska okänd för mig. Har tex fått lära mig att jag är den enda i min familj med bruna ögon. Asså mamma har ett grönt och ett blått öga, pappa har blå och alla mina syskon både på mammas och pappas sida antingen har gröna, blå eller grå ögon. Ingen har bruna men tydligen fick jag det ändå? Hade mycket hellre haft alla andra färger istället för brun, har haft sån otur i gen-lotteriet!! En till grej jag lärt mig är att mitt kontrollbehov kring hur man skär frukt och grönsaker tydligen också är genetiskt. Både han och jag är heeeeelt besatta av att skära grönsaker på rätt vis. Vi hatar när folk försöker laga tacos åt en eller om någon försöker vara snäll och hjälpa till i köket och skära saker, nej nej nej det funkar bara inte. Vi båda är också överens om att olika grönsaker skärs olika beroende på vad man ska äta för maträtt, såklart? Så kanske alla tänker iofs? Viktigt ju!!
 
Tycker hur som helst att det är så himla mysigt att ha en liten bit av min familj här. Kattis är så nöjd också, kolla bara haha! Gosisar!
5 kommentarer »
Maria

Vad kul med besök. Jag har gröna ögon och är nöjd med det.

Sofia - bipolär och fd laestadian

Vad mysigt! Intressant det där med ögonfärger :)

Erika

Härligt!

Ainas Mamma

Men nog har din ena syster ljusbruna (hazel) ögon? Undrar om din farmor hade bruna ögon, ska kolla och se om jag ser på något gammalt kort. Tror att det var så

Anna

Det är genetiskt osannolikt att två blåögda/grönögda föräldrar får brunögda barn..