03.20

 
 Hej!! Sorry att jag skriver så sent ikväll, hade tänkt att jag skulle blogga tidigare sen sparng tiden bara iväg och vips var klockan 03.20!
 
Ikväll har jag varit ute och käkat tapas och druckit sangria med Emma och Torun, vi drog också till "Tiki Room", en bar jag hört om länge men aldrig varit på. Det är Hawaii tema på hela stället och dom har goda drinkar. En drink är som en stor rykande vulkan!! Lite som mitt favoritställe "Vampire Lougne" fast Hawaiitema istället för typ Drakulatema?
 
Tog tyvärr inga bilder ikväll, råkade glömma hela min väska hemma med bland annat plånbok och kameran låg så var helt handikappad. Synd för vi var fan snygga ikväll allihopa och hade förtjänat en bild! Ja ja, det kommer förhoppningsvis fler snygg-kvällar. Här är iallafall två bilder från en snygg-kväll i Las Vegas. Vilken jäkla sideboob asså, sånt vågar jag inte gå runt med här hemma tror jag. Eller det kanske jag borde..? Det som är kul med dom här bilderna är att Aida ligger och sover i bakrunden i en av dom. Haha!
 
Nu ska jag iallafall sova. Tänkte ta lite sovmorgon imorgon, har lägtat efter sovmorgon hela veckan. Puss och godnatt!
3 kommentarer »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Sofia

Snyggt med sideboob ju! :)

Erika

Fin du var :)