10-15

 
Asså Sally är så söt i sin polo!! Hon har ju fått sår på halsen för att hon är allergisk mot något så jag klippte till en lite polo-body av en strumpa för att hon inte skulle komma åt såren lite lätt. Hon är rätt sur vilket ni kanske ser på bilden.. Bokade iallafall en veterinärtid till Sally på fredag nästa vecka så vi kan kolla upp vad det kan vara hon är allergisk mot, lilla vännen!
 
Kollade också upp lite tips kring vad det skulle kosta att få hallgolvet fixat av hantverkare. Det är en liten risk att det kan finnas asbest under plastmattan så hade varit najs om någon annat bara fixade rubbet. Jag kan ju säkert fixa det själv mycket billigare men just nu är jag bara så trött på allt som har med renovering att göra. Hade varit så så skönt!! Ska isåfall be dom rycka bort plastmattan och plyfa(?)skivan som ligger limmad på golvet + att få golvet slipat och målat vitt så det passar ihop med resten av lägenheten. 
 
Tänkte försöka sova tidigt kväll igen, så godnatt nu hjärtisar!
6 kommentarer »
Erika

Sötis :)

Maria

Vad söt hon är. Jag hade asbest i badrummet. När dom gjorde om det dom bara tejpade för det och sedan kakel på det. Nattinatti.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Anonym

Jag jobbar på katthem och många katter får utslag på halsen och runt munnen när dom inte tål fodret. Många är allergiska mot fisk:)

Anonym

Jag jobbar på katthem och många katter får utslag på halsen och runt munnen när dom inte tål fodret. Många är allergiska mot fisk:)

Anonym

Jag jobbar på katthem och många katter får utslag på halsen och runt munnen när dom inte tål fodret. Många är allergiska mot fisk:)