3v

 
Topp HÄR / "Blus" HÄR / Jeans Zara / Skjorta 100 kr på HMs rea
 
Hej!! Måste säga att det här har varit en bra fredag ändå. "Sommarlunch" på jobbet med snaps och sill, midsommarstång, kransar, snapsvisor, jordgubbstårta och värsta buffén! Värt! Blev klar med allt jag hade att göra på jobbet idag så fick sluta redan vid 15 så åkte till Mall of Scandinavia och spanade lite! Vill faktiskt påpeka att jag knappt shoppat något sen jag kom hem från USA. Inte vad jag kan minnas iallafall? Typ 3 veckor sedan blir det väl nu isåfall? Anyhow så hittade jag lite grejer! Skulle egentligen bara köpa en vit "blus" men det råkade bli lite mer. Hatar ordet "blus", låter så tantigt, jag känner mig inte som en person som använder "blus" lixom. 
 
Ni med katter känner kanske igen det här? Att katterna alltid sätter sig på saker man använder, är lixom alltid mitt i. Så fort jag ska fota något är dom där och det slog inte fel idag heller. Gullisar!
7 kommentarer »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Ainas Mamma

Kan du inte blocka den där trista theresa med sin Google translatade text -samma som hon skrivit förr. Det är nog ingen människa, bara nåt spam

Erika

Dina katter verkar vilja vara med där det händer :)

JoTjenaMors

Ibland kan man inte annat än att bli jäkligt road av google translate.
"stavningskastare" *ha ha ha*
(kommentar från Theresa här ovan)

Caroline

Men man får sig ett gott skratt i alla fall! Äktenskapsstavar låter väldigt intressant, nästan i stil med morotsstavar kanske?

Caroline

Men man får sig ett gott skratt i alla fall! Äktenskapsstavar låter väldigt intressant, nästan i stil med morotsstavar kanske?

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Hatar också ordet blus haha x)