5 saker

 
Hej här står jag och posar inne på toaletten. Imorgon är sista arbetsdagen innan vårt sommaruppehåll på sex veckor, är så satans satans taggad på leeeeedigheeeet trots att jag nyss var i USA. Åh!! I brist på annat att uppdatera er om idag så skrev jag ihop en liten lista med lite fakta om mig som ni kanske inte visste. Har ju gjort sånna listor förut men den här känns lite uppdaterad och ny!
 
- Jag kan inte fickparkera bilar. Eller kan och kan, jag kanske KAN ibland men det blir inte bra och jag hinner få en hjärnblödning och en hjärtattack under tiden.
- Är egentligen hundmänniska. Överlag gillar jag nog hundar mer än katter egentligen. Älskar lixom inte alla katter katter bara för att dom är katter, jag älskar MINA katter, känns som att det finns så många tråkiga katter där ute. 
- Har ett extremt kontrollbohov som jag gör allt för att det inte ska balla ur. Har verkligen ett eget vis att göra typ allt på och görs det inte rätt så gör det lixom ont i min kropp. Måste äta saker på ett visst vis, måste diska på ett visst vis (har ett perfekt system), måste skära grönsaker på ett vis (speciellt tacos, hatar när folk bjuder mig på tacos), måste ha vissa färger i slaladen om jag gör en sallad, hur granar ska kläs. Allt MÅSTE inte göras på mitt vis men gör det på något annat vis stör jag mig på det som bara fan och jag mår lite dåligt. Kallas det att man har OCD? Är lite osäker hahha, har kanske en släng av det eller vad det nu heter?
- Jag har fått höra av ett gäng olika personer oberoende av varandra att jag säger "God morgon" på ett mysigt vis.
- Har ett sjukt dåligt luktsinne vilket gör att jag har ett sjukt dåligt smaksinne vilket i sin tur gör att jag tål sjuuukt stark mat.
4 kommentarer »
tyra

Vad går ditt perfekta system för diskning till?

Lorissa Lovebomb

ja, lite tvångssyndrom har du nog allt, men så länge man utsätter sig för det jobbiga (äter tacosen man bjuds på trots att det är jobbigt att se på det!) så är det väl inga problem. Känner igen mig sjukt mycket :D :D

Erika

Bra att du älskar dina egna katter iallafall :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com