Breeeeeeev!

 
Heeeeej! Såg nu att texten som hörde ihop med det här inlägget tydligen inte hängde med när jag publicerade det, mysko! Kan förstå att typ ingen förstått vad jag menade med det här inlägget med den där kryptiska rubriken och ingen mer text utöver det.
 
Hur som helst, var uppe och ivägskjutsad till Örnsberg redan vid 08 på morgonen för att hjälpa min kusin (inte samma som tog studenten) att väcka och överraska sin kompis som dom skulle ha möhippa för. Hon hade tydligen kollat mycket på Paradise Hotel i sina dagar och blev så förvirrad och förvånad när jag klampade in i sovrummet, tände lampan och skrek "Breeeeeeeeev!!". Sen sa jag "Välkommen till Paradise Hotel Frida, det här är ditt första uppdrag, följ instruktionerna i det här brevet. Hejdå" och sen gav jag henne brevet och en påse med kläder och en sån där ölhatt sen drog jag. Kul ju, kul att överraska folk sådär haha! Vette fansen hur jag hade reagerat om någon hade klampat in i mitt sovrum sådär, hade nog mest blivit rädd.
 
Hur som helst, nu ska jag iväg på en liten mini-reunionoch möta upp AK (Asså Anna-Katarina från PH) och Niklas (från Karlstad). Vi ska på Mr French dagsfest och ösa lite. Det var hundra år sedan vi sågs, så peppad på att se dom och så peppad på dagsfest!!
1 kommentar »
Erika

Låter ju askul!