Carpar

 
Efter jobbet idag hörde Frida av sig och undrade om jag ville ta en drink med henne på Mälarpaviljongen. Först tänkte jag "Näää jag är så trött och jag borde inte dricka på en måndag sådär" men så påminnde hon mig om att det för tusan är sommar och att man inte kan åka hem och sätta sig i en lägenhet när det är såhär strålande väder, och det är fan sant. Carpe diem lixom. Så jag hakade på!
Kom på den smarta idén om att beställa en alkoholfri drink istället för en vanlig. Tänkte att man kanske skulle vara lite smart och både spara på pengarna och på carbsen när man ändå inte planerar att bli full, win win lixom. Beställde iallafall en varsin alkoholfri frosen jordgubbsdaiquiri och drack den vid vattnet, sjukt najs! Dock mindre sjukt najs att jag envisats med att ha å mig heltsvart idag, helsvarta jeans är inte skönt i brännande sol, om ni inte redan visste det. 
6 kommentarer »
anonym

Klokt, bra där Aina !

Ainas Mamma

Ny blus? Jättesnygg!

Josefine

Otroligt snygg topp du har på dig!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Älskar strawberry daiquiri <3

Erika

Så fin du är :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com