Craving

 
ÄNTLIGEN sitter jag här och äter sill, som jag längtat! Eller egentligen är det väl bara sedan igår men ändå, var så peppad på sill att jag till och med hade googlat fram öppetiderna på matffäerna här runt omkring så jag visste vilket som öppnade först så jag skulle kunna hänga på låset. Dock var det ganska utplockat i sill-avdelningen så fick bara med mig en skärgådssill och en löksill men det är inte dumt det heller, vilken jäkla sill som helst hade slinkt ner idag kan jag säga er.
 
Har en sån där bra pysslardag här hemma idag. Har betalat räkningar, städat, pysslat, tvättat håret osv, sånt som är trist men känns så värda när det är klart. Ae nu blir det lite mer sill, sen kanske jag ska gå en promenad, halva himlen utför mig är kolsvart och andra halvan är klarblå så blir lite osäker om jag ska ha på mig shorts eller gummistövlar. Spännande liv, haha!
4 kommentarer »
Erika

Jag har aldrig gillat sill. Såsen till sillen men inte sillen...

Anna

Heej, hallå vart är dina rosa byxor från? Dom var såå fina :)

Svar: Från NAKD :)
Aina Lesse

Anna

Heej, hallå vart är dina rosa byxor från? Dom var såå fina :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com