Flyt

 
Idag efter jobbet mötte jag uppTorunoch drack lite mojitos på ett ställe som heter Flyt och lixom ligger flytande i vattnet vid Norrmälarstrand. Satt där i solen och hade det härligt som tusan faktiskt! Drack bara två drinkar men efter det gick vi och köpte en varsin kokt korv, äter bara korv när jag är full annars så kanske blev lite småfull av dom fast jag inte fattade det? Haha!
 
Nu när jag kom hem så hittade jag ett bud utanför dörren från Bats! Har använt deras deodoranter förut men den här var till fötterna. Som ett bev på posten bokstavligt talat! Har användt mina huaraches så mycket så att jag börjar ana en liten liten doft från dom, måste stoppa det här innan det bryter ut såden här är perfa! Ska bli spännande att se om den funkar, hoppas! Ihop med den fick jag allt man behöver för att hålla fötterna fräsha i sommar, en handduk, fotsalt, en handduk, en liten fläkt och deo. Som hittat! Tack för presenten!
2 kommentarer »
Erika

Har också sådana sneakers, så himla sköna :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com