Full on

 
 
Godmorgon!! Hur mår ni idag? Jag mår fiiiint, njuter till max över att ha "semester" även fast jag verkligen har fullt upp den här veckan och ska hoppa in och jobba med Ensam Mamma söker på torsdag och fredag så känner jag mig semestrig. Idag ska vi åka ut till landet igen och bygga altan, så pepp! Känner verkligen att jag typ vill lära mig att snickra lite, känns som ett naturligt steg efter att ha lärt sig allt vad som kan behövas kring ytrenovering efter allt fix i lägenheten. Känns lixom som snickring går lite hand i hand med övrig renovering så jag föreställer mig att jag kommer att tycka det är kul! 
 
However, nu sitter jag här och väntar på att bli upplockad så vi kan åka iväg men dom är sena så har lite tid att slå ihjäl. Har jag sagt att och Torun ska på festival i sommar? Till en liten hippipefestival i skogarna i Dalarna som känns himla mysig, är galet taggad på det! Ska bo i tält och hela kitet, har lixom varit på festival en del innan men aldrig bott på campingen så det här ska verkligen bli en full on festival experience, mycket spännande! Sitter iallafall och funderar lite på vad jag ska packa med mig på? Än så länge har jag kommit på det här, fylll mer än gärna på listan om jag glömt något!
 
- Tält (måste köpa)
- Sovsäck
- Liggunderlag
- Luftmadrass? (måste köpas)
- Flip flops
- Gympaskor
- Varma kläder att sova i
- Badkläder
- Partykläder (lite oklart vad)
- Smink
- Alkohol
- Powerbank
- Hygiengrejer (typ toapapper och våtservetter också)
- Hänglås till tältet
 
Vad mer? Är sämst på att packa!!
 
8 kommentarer »
Josefine

Viktigast är typ gummistövlar, varma kläder, strumpor och plastpåsar!

Alex Hannu

Nya målningar tillagda på min hemsida! Gå jättegärna in och kolla! :)

http://alexhannudesign.tictail.com/

Maria

Vad kul att tälta. Gjorde det som barn och sen på kollo. Vill gärna om det blir jättevarmt tälta nära strand så mysigt. Flower power livet är härligt!!😊😚😻

Maria

Glöm inte myggmedel. !!solhatt är bra o ha.

Anonym

Regntåliga kläder!!!

Sarah

Köp självuppblåsbart liggunderlag, bästa!

Erika

Najs! Ha det så kul :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Skankaloss??? :D