Full rulle

 

HEJ! Ursäkta för tystnaden, efter uppdateringen från tåget har det varit konstant full rulle. 25 årsfest + examensfest + 60 årsfest på lördagskvällen och pang upp på morgonen idag för att åka från Norrköping till Eskilstuna och göra ett inslag till Lyxfällan. Pjuh säger jag bara! Nu är vi i bilen påväg från Eskilstuna efter en lång inspelningsdag och har fastnat i väääääärsta köerna precis innan Stockholm på grund av någon olycka, vill verkligen verkligen komma hem nu. Är så galet trött!!

Igår var iallafall hur mysigt som helst. Kul att träffa tjejerna igen, det är för övrigt första gången vi är alla med varandra på flera år, så det fick vi fira men den gruppbild! Var för en gångs skull lite duktig och drack inte så mycket och drog hem tidigt för att inte vara bakis och usel på mitt jobb idag. Har faktiskt varit lite utav en viktig dag för mig på jobbet idag nämligen och jag ville verkligen inte sabba det. Fick som jag skrev hoppa in som inslagsproducent idag, har velat prova det länge och nu blev jag tillfrågad, tänker lite att jag ska fortsätta med det när jag får chansen så man lär sig något nytt. Casting tänkte jag faktiskt inte jobba med hela livet och det finns så många olika roliga jobb inom tv att det bara är att testa sig fram.

 

Tror att det gick bra idag, det kändes så, för att vara första gången iallafall. Får lita på magkänslan tills jag får höra annat haha! Nu vill jag baaaara hem till katterna, har saknat dom sjukt mycket i vanlig ordning. Jäkla bilköer då!

2 kommentarer »
Erika

Låter som att du hade det rikligt härligt :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad kul med partaj! Och att jobbet gick bra förstås :)