Fynd

 
Min mamma och jag är ett sånt bra team. Eller kort och gott är det väl min mamma som är jäkligt bra! Hon är nämligen runt på en del loppisar och secondhansbutiker med kämna mellanrum och hör alltid av sig om hon hittat något som skulle passa mig! Hon vet att jag är på jakt efter bland annat udda gamla porslinstallrikar och den här gången levererade hon som vanligt när det kommer till lippisfynd. Kolla hur fina?! Blir så glad! Börjar faktiskt få ihop en riktig samling snart så jag lixom har realtivt lika många stora platta tallrikar, stora djupa, mellanstora platta och små assietter så jag lixom skulle kunna bjuda på en 3 rätters till 6-7 personer och att alla kan få fint porslin. Najs, det är målet! 
 
Älskar ialalfall gammalt porslin, ser så somrigt ut + att det är mycket roligare att äta ifrån än gamla trötta Ikeatallrikar. Right?
8 kommentarer »
Alicia

Vad fint med olika färger ihop sådär! Jättesnyggt!

Erika

Så snygga!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Men åh vad fina!!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Anonym

Så fina 😍 samlar själv på blåvitt proslin från loppisar.

Anonym

Så fina 😍 samlar själv på blåvitt proslin från loppisar.

Beatrice

Jag förstår att du har mycket att göra, men jag bara undrar varför du nästan aldrig svarar på kommentarer? En stor anledning till att jag läser din blogg är för att du är så mysigt och för att jag ÄLSKAR din klädstil, då känns det så tråkigt när du ibland struntar i att svara på frågor och vart du köpt grejer osv.

Svar: Hej Beatrice! Jag ska ta åt mig av det du skriver, ber om ursäkt för det, ibland har jag bara så mycket med jobbet och allt att jag helt enkelt missar. Ska försöka bättra mig <3 TACK snälla för dina fina ord!
Aina Lesse

Anonym

Hej, en undran angående lasringen, kör du halva benen eller hela ben?? Är du nöjd?

Svar: Hej! Va roligt att du frågar nu, la precis upp ett inlägg om det, haha :) Jag lasrar hela benen, men tycker att det skulle räcka med halva om man inte behöver mer, men nu började jag med hela så löper linan ut. Lasrar även armhålorna och bikini. Jag är VRÅL-nöjd. Det är så skönt att inte behöva raka mig, haha!
Aina Lesse