Gallo

 
Hola! Ikväll blir det pico de gallo till middag, på senaste veckan har jag verkligen varit SÅ sugen att äta det men när jag skulle handla ingridienserna så hgade dom bara mild chili och det funkar inte!! Det är alltså typ en mexikansk (?) röra som man typ har till sidan av maten, man får typ alltid lite pico de gallo och nachochips till maten när man är ute och äter. Den ska vara ganska finhackad, eller jag gör den iallafall väldigt finhackad vilket typ gör att det tar iallafall en 30 minuter bara av rent och skärt hackande! Ganska jobbigt tillslut, man får se till att ha en bra kniv!
Köpte också både fryst och färsk koriander, färst är egentligen godast men fryst är redan färdighackad och billigare så jag kompromissar och kör båda två! Nu ska här hackas, ciao!
3 kommentarer »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Alicia

Theresa Williams -Google translate to Swedish makes what you write pretty corny

Erika

Det är ju bara såå himla gott :)