Helsingborg

Och har fortfarande ingen kamera så fick välja en random bild från datorn från när jag och Frida försökte plocka svamp i somras, man tar vad man har haha!
 
Jahop då var vi klarjobbade för idag då! Nu är jag på hotellrummet och rullar tummarna, vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med ikväll när man inte är hemma och inte har några katter att gosa med. Har hört av mig till alla jag känner som bor i Skåne i hopp om något att hitta på men det ser mörkt ut haha. Helsingborg är för övrigt en sjukt fin stad, blir sällan positivt överraskad av städer men den här gången blev jag tagen på sängen så fint det var. Har ni varit där? Isåfall fattar ni, sjukt fint ju, massa gamla hus, små gator och sjukt mycket rhododendronbuskar överallt av någon anledning! Najs!
 
Det är föressten min namnsdag idag! Har blivit grattad av massor med folk, helt otippat många typ! Har aldrig varit någon som firar namnsdagar men nu bara för att jag har namnsdag idag så vill jag fira, kanske är mest för att jag har tråkigt här på hotelrummet. Kanske får lensa minibaren här och fråga om jag kan få det gratis för att det är min namnsdag? Nä då, får fira med att kolla på "Tunnelbanan" i hotellsängen och försöka njuta av att jag inte kommer bli väckt av någon katt inatt som typ står i mitt ansikte och skriker eller försöker bita av mina ögonfransar, lyx!
5 kommentarer »
Frida Thelander

Men åh! Kom hem till mig och mys med mina sphyxar!! haha

Svar: Ååååh hade ju varit drömmen!!!!!!!!
Aina Lesse

Sanne

Du kunde skrivit ut och frågat om du hade några trevliga läsare som ville hitta på något ju 😁 Vi är ju också bara mänskliga och har tråkiga hemma kvällar ibland 👏🏼

Svar: Ja det borde jag verkligen ha gjort, fasen då att jag inte tänkte på det!!
Aina Lesse

Ainas Mamma

Grattis Honey på namnsdagen! Och förlåt att jag glömt gratta dej idag! Puss!

Svar: Puss!
Aina Lesse

Ellinore

hahah åååh vet känslan av att ha en katt som tampar på än under natten. bästa som finns är att sova med sin katt men att inte bli små väckt under natten behövs ibland ;)

Svar: Ja eller hur, sova med katter är ju det bästa men att sova själv är inte så dumt någon gång då och då haha ;)
Aina Lesse

Erika

Du verkar vara lite av en landet tjej :) (syftar på bilden)