Katter och pasta

 
Här ligger jag i sängen med katterna och poserar och är fredagstrött. Har ju bara jobbat två dagar den här veckan men är ändå fredagstrött, har fan hållit igång och haft fullt upp trots att jag varit ledig från jobbet med turer till landet, tandläkare osv osv. Så får nog vara lite trött nu när jag tänker efter!
Hade planer ikväll men dom blev inte av så jag hänger hemma. Inget mig emot egentligen, jag gillar ju ändå bäst att vara hemma med katterna och typ äta mat. Tänkte laga köttfärsås med spaghetti, så jävla gott sedan jag bytte ut dom krossade tomaterna till grädde och tomatpuré. Livet förändrades efter det typ. Haha!
 
Imorgon blir det ös! Ska först på dagsfest på Mr French och på kvällen ska jag och Frida köra en favorit i repris och gå på Natten. Kul men vet inte hur jag ska orka två partyn på samma dag, antingen parta heeeela dagen och hela natten eller så får jag typ sova i mitten och dela upp det till två olika partyn. Tar det som det kommer! Anyhow, nu ska jag kolla klart på Solsidan och sen brja laga middag. Ha en mysig fredag!
1 kommentar »
Erika

Hoppas att du hade det mysigt :)