Klädpanik

 
Nej jag har faktiskt inte panik, jag har bara lite beslutsångest! Vad tycker ni jag ska ha på mig? Det kommer ju garanterat vara kallt så tänkte att det var bäst att ha byxor på sig oavsett, egentligen ville jag ha kjol men hittade ingen fin så jag kör byxkortet och skyller på vädret! 
 
Dom tre jag frågat har alla sagt att jag borde ha dom rosa byxorna och den vita toppen men jag vette fan. Ser ju typ ut som jag gjorde förra hekgen då och det känns lite tråkigt, rosa och vitt lixom. Fattar ni hur jag menar? Funderar på att köra på den rosa men typ ta med den blå toppen och jeansen också om jag skulle ångra mig. Eller vilken tycker ni?
18 kommentarer »
anonym

Rosa och vit topp. (absolut).
Ta med jeansen, för kvällen.
Glad Midsommar

Anonym

Jeans och blå topp. Trevlig midsommar

Natalie

Jag håller med de tre som du har frågat redan.. Rosa byxor och vit topp var supersnyggt! Ha en trevlig midsommar!

Johanna

Rosa!!

Nathalie Edgar

Rosa och vit topp!

Nathalie Edgar

Rosa och vit topp!

E

Mitten!! 😊

Erika

1 eller 2

Hanna

Åhhh Vart är de rosa byxorna ifrån? :)

Amina

Jaa vart kommer de rosa byxorna från?

Amina

Vart är byxorna från? :)

Amina

Vart är byxorna från? :)

Svar: Från NAKD.com! :)
Aina Lesse

Anonym

var är den vita blusen ifrån?

Anonym

var är den vita blusen ifrån?

Svar: Den är ifrån Gina Tricot :)
Aina Lesse

Sofia - bipolär och fd laestadian

Bild nummer tre röstar jag på :D

Anonym

Undrar också vart dom rosa byxorna är ifrån?? Älska 😍

Anonym

Undrar också vart dom rosa byxorna är ifrån?? Älska 😍

Svar: De är ifrån NAKD! =)
Aina Lesse

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com