Kransproffs

 
Asså jag är faktiskt ett självutnämnt kransproffs! Helt ärligt kan jag säga det, så bra tycker jag typ att jag är. Det är ju faktiskt inte svårt alls förutom att man typ måste planera lite så blommorna hamnar på bra ställen och inte tar slut när man är halvvägs in på kransen men utöver det är det ju lätt som en plätt. Lärde Frida hur man gjorde och även fast hon inte är den mest "crafty" eller pyssliga personen jag känner så blev hennes krans superfin!
 
Satte oss i en park på en filt och grejade lite, det blir ju så himla skräpigt att göra det innomhus! Men visst blev den fin? Egentligen borde jag kanske kommit på vad jag ska ha på mig först och köpa blommor till kransen efter det men eftersom vi spikade planerna imorse så blev det lite omvänt. Har faktiskt inte en aning om vad jag ska på mig imorgon, kanske något rosa då eftersom jag har en rosa-vit krans? 
 
3 kommentarer »
Erika

Snyggt!

Sofia - bipolär och fd laestadian

Gräsligt duktig du är :O

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com