Landet

 
HEJ! Idag är första riktiga dagen på min semester, eller semester ochs emester, vi har paus i produktionen så jag är arbetslös i 6 veckor men ÄH! Kallar det för semester ändå, låter festligare! Första dagen på semestern göra iallafall på landet. Min bror och hans tjej har ju bott här ute senaste veckan typ och fixat och grejat, min moster och kusin också så det är bara jag som inte varit här på hur länge som helst typ. Har hänt sjukt mycket grejer!! Planen för den här sommaren är ju att bygga en altan på baksidan och detgår med rasande fast, hela baksidan är urgrävd och ser så så så fin ut, em sån satans skillnad från hur det såg ut när vi köpte det. Måste verklugen gräva fram bilderna från när vi köpte huset så ni kan få se skillnaden för det är helt galet!
 
Planen för idag är att bygga pallkragar, beskära päronträdet och säkra kattinhängnaden vi byggt på altanen på framsidan. Snart kommer Kattis och Sally kunna vara här ute också, längtar så mycket! Precis när vi skulle börja gräva upp lite för pallkragarna så öppnade sig himlen och det blev världens regnoväder med åska och bixtar och hela kitet! Så nu sitter vi på altanen och väntar ut det, men det är mysigt det också, älskar regn!!!
4 kommentarer »
Ainas Mamma

Åh vad stort det ser ut på baksidan! Wow!

Erika

Klart att du har semester :)

Anonym

Åh, där hade jag lätt bott året runt än i en lägenhet😍

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com